Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Bójka..

BigBoNN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim. Nie zdazylem wyjsc z domu 25 minut temu z moja dziewczyna a tu wylecialo do mnie 13 kolesi.

1 mial kose i pie**olil cos ze zarywam do jego laski.

reszta stala i kibicowala tamtemu.

chcialem zaj*bac mu z polobrotu lecz nie wyszlo bo obronil sie reka.

I co sie stalo? pyk.. i zlozyl sie na ziemie. Lud odszedl z "lekkimi" smiechami on wstal i pobiegl gdzies.

I tu moje pytanie. Jezeli dzialalem w samoobronie moge miec cos na Komisariacie? jakis "przypal"?

Jezeli by poszedl na psy to moglby w sadzie wygrac sprawe? Dobra tyle chcialem wiedziec!

Udzielac sie!. Jezeli chodzi o jego dziewczyne to nie zarywalem do niej. Chcial tylko "chyba" komus naj**ac

32325.jpg

24854.png

27454.jpg

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie trudno tylko takie debile sa na osiedlu.

wyjdziesz z domu i masz wpier*ol.

zakladaja sie na kase kto komu na*ebie.

kose mial by postraszyc *(chyba)

32325.jpg

24854.png

27454.jpg

Opublikowano

Gówno Ci zrobią, jeżeli on Cię atakował/próbował coś Ci zrobić - a Ty go uderzyłeś - nic Ci nie grozi - samoobrona. ;]

1321456006-U421513.png

by Baksiu.

Opublikowano

Hahahahahahahahahahahahahahahahahah, bradzo fajnie to opisałeś. No cóż, lipy nie powinieneś mieć, bo to on groził Ci bronią, a Ty się broniłeś.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Troche smiac mi sie zachcialo z tekstu "chcialem mu zajebac z pół obrotu" ale to jest nie istotne, a co do tematu jezeli poszedl na psy , i zalozyl Ci sprawe to jestes na przegranym stanowisku. On ma na swoadkow swoich 13 kumpli a ty tylko laske.

ravensygna.png
Opublikowano

też mi się z "półobrotu" chcę śmiać ;]. Powiem Ci że nie jest różowo bo tamci to pewnie jego kumple i poświadczą za nim nie za Tobą, jeszcze do tego dziewczyna to dziewczyna jak stanie za Tobą to pomyślą że dlatego bo z nią jesteś.

Opublikowano

ok. To sa takie typy "dwulicowe" ktos dostanie wpie*dol to odchodza od niego.

@up lol?

on jest nizszy o 10 cm ja mam 1.82 m

edit 2 @up masz like'a za sygne hahah

32325.jpg

24854.png

27454.jpg

Opublikowano

Wiesz, to bez znaczenia czy jesteś wyższy czy niższy ;P Tu chodzi o szybkość i zwinność.

Jeżeli ktoś potrafi się bić, to pół obrót można łatwo zkontrować, bądź go uniknąć.

1321371703-U173186.png

Sygnatura by SiemaHeniu

Mój Profil

Opublikowano

ja chodzilem przez 7 lat na 3 rodzaje sztuk walki + boks. Wiec wiem co to znaczy dobrze komus zaj*bac u mnie walka trwa do 10 sekund (jezeli naskoczy na mnie)

jak nie to po jednym shocie ma sliwe pod okiem i sie sklada. A z polobrotu to tylko takie cos ala' kucniecie tylko baardzo delikatne na jednej nodze a druga, po obrocie wallisz wysoko (jezeli dasz rade) mozna tez bez obrotu lecz jest delikatniejsze. Ja osobiscie wole walic wyprostowana noga w stawie skokowym (najczesciej koles obrywa piszczelem) tak jak w.w a ja mam baaardzo twarde piszczele. Mnie to wcale nie bolalo

32325.jpg

24854.png

27454.jpg

Opublikowano

Gdyby wszyscy jego kumple byli na tyle mądrzy żeby zeznać przeciwko tobie może i byś coś miał. Tak to nic ci nie zrobią.

; )

Opublikowano

1 mial kose i pie**olil cos ze zarywam do jego laski.

reszta stala i kibicowala tamtemu.

chcialem zaj*bac mu z polobrotu lecz nie wyszlo bo obronil sie reka.

HAHAHAHAAHA. Ale ta dzisiejsza młodzież ma fantazję.. (choć sam się do niej zaliczam)

A tak na poważnie to samoobrona

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Podszkolisz mnie kamieniami duchowymi żebym miał strach na p?

Tylko mi nie gęgaj, że to tylko wizerunek, bo ja kurwistrzale i bez niego mam szacunek.

Opublikowano

nie nie pociagnal mnie ribem. moze jeszcze powiesz ze wyciagnal 60 centymetrowe wydajace zielona poswiate dilido? ja zaraz umre...... ze smiechu

32325.jpg

24854.png

27454.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...